Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulundan YÖK Ziyareti

Tavşanlı İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Bülent CIRIK ve Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut EFE, YÖK Başkanı Prof.Dr. Yekta SARAÇ’ı makamında ziyaret ettiler.

Heyet, YÖK Başkanı Sayın Yekta SARAÇ’la, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun adının “Tavşanlı Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu” olarak değiştirilmesi konusunda görüşmelerde bulunmuştur. YÖK Başkanı Sayın Saraç, görüşmede bu teklife olumlu baktıklarını ve sağlıkla ilgili ilçede bir yüksekokul kurulması yönünde teklifin olması durumunda, bu teklifi de uygun görebileceklerini söyledi.

Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Bülent CIRIK yaptığı açıklamada, YÖK Başkanı Sayın Yekta SARAÇ’la yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiğini belirterek, gelişmelerin üniversitemize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, Çarşamba