Özel İlgi Turizmi ve Turizmde Genç Girişimciler

Konferans şeklinde geçen özel ilgi turizmi ve genç girişimcilik etkinliğinde, genç birer girişimci adayı olarak öğrencilerimize, yenilikçi ve yaratıcı fikirlerinin peşinden koşmayı öğütleyen katılımcılar, seyahat işletmeciliği ve tur operatörlüğü faaliyetleri ile birlikte otel işletmeciliği konusundaki deneyimlerini paylaştı.

Konferansta, öğrencilik dönemleri itibari ile iş hayatına atıldıklarını, çeşitli işlerde çalıştıktan ve belirli bir deneyim elde ettikten sonra kendi girişimcilik serüvenlerine başladıklarını ifade katılımcılar fikirlerini hayata geçirirken karşılaştıkları sorunları paylaştılar.

Kendi girişimcilik fikirleri için çalıştıkları için her zaman yüksek motivasyonla işlerine sahip çıktıklarını, bu nedenle başlarda bazı ekonomik sıkıntılarla karşılaşsalar da üstesinden gelmeyi başardıklarını ifade ettiler. Spesifik bir alan olan “Özel İlgi Turizmi” alanında faaliyet gösterdiklerinden ve girişimcilik fikirlerinin başarısı için gönüllü çalıştıklarından dolayı bugün gelinen noktada döviz kurundan etkilenmediklerini belirttiler. Soru ve cevap bölümünün ardından program plaket takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, Cuma