Hayal Et, Harekete Geç!

Yüksekokulumuzda NG Grup Ajans Başkanı Eser Çetintaş tarafından “Hayal Et, Harekete Geç!” konulu panel gerçekleştirilmiştir. Sayın Çetintaş, konuşmasında mesleki deneyimlerinden ve önceliklerinden bahsetti. NG Grup otellerine değinerek ürün çeşitlendirmenin ve satış pazarlamanın önemini vurguladı.

Otel işletmelerinde personelin çok önemli bir unsur olduğunu belirterek kendi personellerine yaklaşımlarından bahsetti. Personelin güler yüzlü olması gerektiğini değerli öğrencilerimize tavsiye etti. Diğer önemli bir unsurun ise personelin ikinci dil bilmesi olduğunu ifade etti. Son olarak öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra Çetintaş’a Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Okan Mete’nin plaket takdimiyle panel sona erdi.

Etkinlik Tarihleri 05 Aralık 2018, Çarşamba    |    Saat :16:00 - 17:30
Etkinlik Yeri Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Etkinlik Türü Panel
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
07 Aralık 2018, Cuma / 58 defa okundu.