Turizm Haftası Kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez Kütahya İli Doğal, Kültürel ve Turistik Arz Değerleri Hakkında Bir Konferans Verdi

17 Nisan Salı günü Turizm haftası etkinlikleri kapsamında yüksekokulumuz konferans salonunda, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni YELDEMEZ'in konuşmacı olarak katılımıyla bir konferans gerçekleştirildi. Konferans kapsamında Kütahya ili doğal, kültürel ve tarihi değerleri hakkında bilgiler aktaran İl Müdürü Yeldemez, Kütahya ilinin turizm potansiyelinin geliştirilmesi hususuna vurgu yaptı.

Yüksekokulumuz müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif Tuba BEYDİLLİ konferansa katılımlarından dolayı Zülkarni YELDEMEZ'e plaket takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, Cuma