Öğrencilerimiz 11. Travel Turkey İzmir Fuarı‘na Katıldılar

Yüksekokulumuz  öğrencileri, Yrd.Doç.Dr. Elif Tuba BEYDİLLİ, Öğr. Grv. Dr. Uğur CEYLAN ve  Arş. Grv. İbrahim AKÇA nezaretinde, 07-10 Aralık 2017 tarihlerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ortaklığı ile İzmir-Gaziemir’de gerçekleştirilen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen “11.Travel Turkey İzmir” turizm fuarına katıldı.

Turizm, sağlık ve gastronomi sektörünü bir araya getiren fuara, 36 ülke ve 54 ilden 1284 katılımcı iştirak etti. Travel Turkey İzmir'de, otel işletmeleri, ulusal ve uluslararası acentaların yanı sıra belediyeler, kalkınma ajansları, il kültür müdürlükleri, dernekler, bilgi ve iletişim sistemleri, otel ekipmanları, turizm ulaştırma, tur operatörleri, uluslararası destinasyonlar ve sektörel yayınlar yer aldı.

Öğrencilerimiz, bu gezi kapsamında,  önemli iş fırsatları sunan bu fuarda sektör temsilcileri ile görüşme fırsatı buldular. Gerçekleştirdikleri görüşmelerde hem staj imkanları hem de profesyonel iş imkanları hakkında bilgi edindiler.

Fuarda Zafer Kalkınma Ajansı destekleriyle açılan Kütahya standına ayrıca ziyerette bulunuldu.  Stand ziyaretinde, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni YELDEMEZ Bey ile görüşen hocalarımız ve öğrencilerimiz, Kütahya ili turizmi ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

10 Aralık günü geziye katılan öğrencilerle profesyonel rehber eşliğinde  Efes Antik Kenti’ne ziyaret gerçekleştirildi. Efes gezisinden sonra İzmir’in şirin beldesi Şirince’yi de ziyaret eden öğrenciler, geziden çok memnun kaldıklarını, bu tür teknik gezilerin yaygınlaşması talebinde bulundular.

Geziden bazı görseller…

Son Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, Perşembe