Uygulama Oteli ve Oba Projesi Taslak Halinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

GÖBEL’E YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMA OTELİ ÇERÇEVESİNDE DÜŞÜNÜLEN OBA PROJESİ İÇİN TANAP’TAN DESTEK İSTENECEK. PROJE TOPLANTISI TAVŞANLI TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU’NDA GENİŞ BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. OTEL VE OBA KONSEPTİ ENİNE BOYUNA TARTIŞILARAK TASLAK PROJE NETLEŞTİRİLDİ.

Tavşanlı’nın turizm merkezi Göbel’de Üniversitemiz ve Tavşanlı Belediyesi iş birliğinde yapılacak uygulama oteli için geniş bir katılımla istişare toplantısı düzenlendi. Tarih, kültür ve sağlık konularının ele alınarak değerlendirildiği taslak proje üzerinde protokol mensupları görüşlerini dile getirerek fikir birliğine vardı.
Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti ilçe Başkanı Hilmi Gümüş, TTSO Başkanı Davut Efe, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Bülent Cırık, akademisyenler ve Belediye birim amirlerinin katıldığı toplantıda Mimarlık fakültesi akademisyenlerinin hazırladığı 50 yatak kapasiteli taslak projenin tanıtımı yapıldı.

Toplantıda bilgilendirme yapan DPÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, 18 dönüm arazide Tavşanlı’yı turizm alanında geleceğe taşıyacak en iyi projenin peşinde koştuklarını ifade ederek OBA Projesi için TANAP’tan destek isteyeceklerini, söz konusu projeyi hazırlayarak 23 Ağustos tarihine kadar ilgili kuruma göndereceklerini söyledi.

Toplantıda Tavşanlılı yöneticiler ve akademisyenler hem uygulama oteli hem de Oba projesi konusunda fikirlerini paylaşarak, taslak projeye son şeklinin verilmesi ve ardından da projeye başlanması konusunda görüş birliğine vardı.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, Pazartesi