Kariyer Günleri Etkinliklerimiz

Kariyer günleri kapsamında Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Bölümü tarafından Hilton Garden Inn Kütahya ve Palm Wings Ephesus Beach Resort otel yöneticileri ağırlandı. Öğrencilerimizle seminer şeklinde düzenlenen organizasyonda Turizm ve Otel İşletmeciliği bölüm hocaları Yrd.Doç.Dr.Elif Tuba Beydilli, Yrd.Doç.Dr.Yasemin Tekin, Öğr.Gör. Uğur Ceylan ve Arş.Gör.İbrahim Akça hazır bulundular.

21 Mart 2017 tarihli Seminerde Hilton Garden Inn Önbüro Müdürü Bertan Odabaşı ve Muhasebe Müdürü Şule Topaloğlu öğrencilerimizle “Turizmin Geleceği ve İstihdam İmkânları” konulu seminer düzenlemişlerdir. Seminer sonrası öğrencilerimizden gelen sorular cevaplanmış ve stajlarıyla ilgili değerlendirmeler yapılmıştır.

22 Mart 2017 tarihli seminerde Palm Wings Ephesus Beach Resort Kuşadası Oteli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Menekşe ve İnsan Kaynakları Müdürü Derya Becer  “Staj Sorunları ve Turizmde Yeni Trendler” konulu seminer düzenlemişlerdir. Seminer sonrası öğrencilerimizden gelen sorular cevaplanmış ve stajlarıyla ilgili değerlendirmeler yapılmıştır.

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Bülent Cırık “Turizm alanında sektörle öğrencilerin buluşmasını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin teorik uygulamalar yanında, sektörden gelen yöneticilerin tecrübelerini de edinmeleri kariyerleri açısından önemli olacaktır. Tavşanlı ilçesi olarak turizm sektörüne önümüzdeki yıllarda yöneticiler yetiştirmek istiyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizin gelişimi için hem üniversite hem de ilçe olarak her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde seminerleri değerlendirmiştir.

seminerden bazı görseller...

21 Mart Hilton Garden Inn Ekibi