Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Görüşme Gerçekleştirildi

Üniversitesite Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis AYDEMİR ve Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent CIRIK 06.03.2017 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen görüşme kapsamında, Ekim ayı içerisinde Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde yapı işlemleri tamamlanıp yeni binasına kavuşacak olan İslami İlimler Fakültesinin açılışına davet edilen GÖRMEZ, aynı zamanda halihazırda çalışmaları devam eden ve 40'dan fazla ülkeden üst düzey katılımının beklendiği uluslararası kongrenin açılış konuşmasını yapmayı da kabul etti. Davetleri olumlu karşılayan Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ'e teşekkürlerini ileten üniversite yönetimimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı ile benzer konularda işbirliği yapmak istediklerini de belirtti. Gerçekleştirlen verimli görüşmeden bazı görseller aşağıdadır.

Söz konusu kongre ile ilgili detaylar daha sonra kamoyu ile payalaşılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, Salı