“Konaklama Sektöründe Dil Becerileri ve Kültürlerarası Sorunlar: AB İş Pazarında Farklılıklarda Birliktelik“ Çalıştayı

Yüksekokulumuz akademik personellerinden Yrd. Doç. Dr. Elif Tuba BEYDİLLİ,  Öğr.Grv. Uğur CEYLAN ve Arş.Grv. İbrahim AKÇA ile bir grup öğrencimiz 28 Şubat 2017 tarihinde Gülümser Hatun Termal Otelde Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Birimi tarafından düzenlenen "Konaklama Sektöründe Dil Becerileri ve Kültürlerarası Sorunlar: AB İş Pazarında Farklılıklarda Birliktelik" Erasmus+ Ka2 projesi çalıştayına katıldı. Çalıştaya Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü, Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri de katıldı. Çalıştayda yürütülmekte olan proje hakkında katılımcılara bilgi verilerek hazırlanmakta olan akıllı telefon uygulaması ve eğitim modülleri tanıtılarak hocaların ve öğrencilerin programları kullanarak program hakkında görüş ve fikirleri alındı.

Çalıştay açılış konuşmasını yapan "Konaklama Sektöründe Dil Becerileri ve Kültürlerarası Sorunlar: AB İş Pazarında Farklılıklarda Birliktelik" Türkiye Koordinatörü sayın Özcan TURAN Yüksekokulumuzun proje seminer toplantısına katılımına gösterdiği olumlu tutumdan dolayı memnun olduklarını ve bu konuda Yüksekokul yönetimine teşekkürlerini bildirdiler. Gerçekleştirilen toplantıda Yüksekokulumuz ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ortak çalışma kararları alındı.

Toplantıdan bazı görseller...

Son Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2017, Pazartesi