Öğrencilerimiz 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı‘na Katıldılar

Yüksekokulumuz  öğrencileri,  Yrd.Doç.Dr. Elif Tuba BEYDİLLİ ve  Arş. Grv. İbrahim AKÇA nezaretinde, Tavşanlı Belediyesi’nin de destekleri ile 08-11 Aralık 2016 tarihlerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ortaklığı ile İzmir-Gaziemir’de gerçekleştirilen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen “Travel Turkey İzmir” turizm fuarına katıldı.

Turizm, sağlık ve gastronomi sektörünü bir araya getiren fuara, 36 ülke ve 60 ilden katılım sağlandı. Travel Turkey İzmir'de, 585 otel ve 192 acentanın yanı sıra belediyeler, kalkınma ajansları, il kültür müdürlükleri, dernekler, bilgi ve iletişim sistemleri, otel ekipmanları, turizm ulaştırma, tur operatörleri, uluslararası destinasyonlar ve sektörel yayınlar yer aldı. Öğrencilerimiz, bu gezi kapsamında,  önemli iş fırsatları sunan bu fuarda sektör temsilcileri ile görüşme fırsatı buldular. Gerçekleştirdikleri görüşmelerde hem staj imkanları hem de profesyonel iş imkanları hakkında bilgi edindiler.

10 Aralık günü fuarı gezen öğrenciler, Kuşadası’nda konakladıktan sonra profesyonel rehber eşliğinde  11 Aralık günü Efes Antik Kenti’ni gezdiler. Efes gezisinden sonra İzmir’in şirin beldesi Şirince’yi de ziyaret eden öğrenciler geziden çok memnun kaldıklarını, bu tür teknik gezilerin yaygınlaşması talebinde bulundular.

Geziden bazı kareler…

Son Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, Cuma