Athena Bilgisayar’dan “Fides Rezervasyon ve Önbüro Yönetim Sistemi” Sertifikalı Eğitim Semineri

05.05.2016 tarihinde, Yüksekokulumuz ev sahipliğinde, Athena Bilgisayar Eğitim Destek Uzmanı Abdülkadir Demirörs'ün katılımıyla düzenlenen “Athena Bilgisayar Akademi Projesi Eğitim Seminerleri”  kapsamında öğrencilerimize, tamamen yerli yazılımcılar tarafından geliştirilen “Fides Rezervasyon ve Önbüro Yönetim Sistemi” uygulamalı ve sertifikalı eğitim verildi. Eğitim sonunda Athena Bilgisayar tarafından iki öğrenciye çekilişle hediyelerini veren Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğretim Görevlisi Ertan Aslan, vermiş oldukları eğitimden dolayı Athena Bilgisayar Eğitim Destek Uzmanı Abdülkadir Demirörs'e teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, Cuma