Anı Tur, Dpü‘lü Genç Turizmcilerle Buluştu

ANI TUR, DPÜ'LÜ GENÇ TURİZMCİLER İLE BULUŞTU

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nu tarafından düzenlenen, Anı Tur yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen "Anı Tur Genç Turizmciler ile Buluşuyor" semineri, Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent CIRIK, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ertan ASLAN, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yasemin TEKİN, Araştırma Görevlisi İbrahim AKÇA ile yüksekokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde konuşmacı olarak yer alan Anı Tur Transport Şefi Muhittin DEMİR, Akdeniz Yer Hizmetleri Müdürü Bahadır ÖZYÜREK, Bodrum Yer Hizmetleri Şefi Özgür CABAK Anı Tur  firması ve seyahat acenteliği hakkında bilgiler verdiler. Yer hizmetleri, tesis rehberliği ve transport departmanı çalışma koşullarının yanı sıra bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrencilere aktaran yetkililer, öğrencilerin ilgili departmanlar, hizmet verilen destinasyonlar ve çalışma koşulları ile ilgili sorularını cevaplandırdılar. Seminer sonunda Anı Tur’da staj yapmak isteyen yüksekokul öğrencilerinden başvuru alınarak yetkililerle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, Cuma