Rixos Hotels Kariyer Günleri Etkinliği

Rixos Hotels, "Türkiye Kariyer Günleri" kapsamında okulumuzu ziyaret etti. Bu kapsamda, Rixos Premium Göcek İnsan Kaynakları Müdürü Ercan Malkoç, öğencilerimize bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda öğrencilerimize Rixos Hotels hakkında bilgiler veren Malkoç, kendi kişisel kariyerinden örneklerle Rixos Hotels kariyer imkanlarından bahsetti. Sunum sonunda öğrencilerimizin soruları değerlendiren ekip, birebir görüşmelerle staj yapmak isteyen öğrencilerle de görüştü. Etkinlik sonunda Rixos Hotels'de staj yapmak isteyen öğrencilerimizin özgeçmiş formları toplandı.

Etkinlik Tarihleri 06 - 07 Ocak 2017, Cuma    |    Saat :14:00 - 16:30
Etkinlik Yeri Konferans Salonu
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Rixos Premium Göcek Suites&ampampampampampVillas İnsan Kaynakları Müdürü, Rixos Premium Göcek Suites&ampampampampampVillas Executive Chef of Kitchen, Rixos Premium Belek Yiyecek İçecek Müdürü, uites&ampampampampampVillas Executive Chief of Kitchen, Rixos Premium Bodrum Yiyecek İçecek Müdürü
09 Ocak 2017, Pazartesi / 56 defa okundu.