Kütahya İli Turizm Potansiyelinin Uluslararası Alanda Tanıtılması Projesi İçin 2. Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz öncülüğünde Kütahya ili turizm potansiyelinin uluslararası alanda tanıtılması çalışmaları kapsamında 2. Toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tavşanlı Turizm Otel İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş katıldı.

Toplantıda, 30 Eylül- 6 Ekim 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn, Katar vs. Arap ülkelerinden gelecek turizm acentalarının, sivil toplum kuruluşlarının, Arap medyasının ve örneklem teşkil edecek Arap turistlerin ağırlanması ve bölgenin en etkili şekilde tanıtılması için yapılacak çalışmalar hakkında istişare yapıldı.

Etkinlik Tarihleri 01 Haziran 2016, Çarşamba    |    Saat :13:17
Etkinlik Yeri Dumlupınar Ünşiversitesi
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Prof. Dr. Remzi GÖREN, Yrd. Doç. Dr. Bülent CIRIK, Mustafa GÜLER, Ali İhsan ERTAŞ
03 Haziran 2016, Cuma / 340 defa okundu.